Opinioni juaj

UDHËZIM ADMINISTRATIV PËR PROJEKTIMIN,... Lexo më shumë

RAPORTO

veprime ilegale

Lajmi i Fundit

 
24 Shkurt

Mjedisi dhe shëndeti në Kosovë, përmes fotografive

Në ambientet e Bibliotekës Kombëtare u ekspozuan disa nga fotografitë të cilat kanë qenë pjesë e fushatës... Lexo më shumë

24 Shkurt

RAPORT PËR CILËSINË E AJRIT NË PRISHTINË GJATË DITËVE TË FUNDIT 23-24.02.2017

Bazuar në matjet e realizuara nga Institutit Hidrometeorologjik i Kosovës, nga analiza e rezultateve të fituara nga... Lexo më shumë

23 Shkurt

RAPORT PËR CILËSINË E AJRIT NË PRISHTINË GJATË DITËVE TË FUNDIT 22-23.02.2017

Bazuar në matjet e realizuara nga Institutit Hidrometeorologjik i Kosovës, nga analiza e rezultateve të fituara nga... Lexo më shumë

23 Shkurt

Ministri Ferat Shala takoi përfaqësuesit e kompanisë gjermane NAUE

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor z.Ferat Shala priti në takim delegacionin e Kompanisë Gjermane... Lexo më shumë

 • Ministri Ferat Shala priti në takim drejtorin menaxhues të Kompanisë Suedeze Waterneer

  23 Shkurt 2017 Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor z.Ferat Shala priti në takim z.Torbjom Wold, bashkëthemelues dhe... Lexo më shumë

 • Ministri Ferat Shala priti në takim Oliver Kumriq anëtar i Bordit Menaxhues të Institutit IGH, d.d

  23 Shkurt 2017 Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor z.Ferat Shala priti në takim anëtarin e Bordit Menaxhues të... Lexo më shumë

Publikime

Rrethrrotullimi në Mitrovicë

Roli dhe funksioni i rrethrrotullimit me sheshin në Mitrovicë - animacion i bazuar në marrëveshjen e datës 04.02.2017 nga MMHP.

Udhëzues - Mbrojtja nga ndotja e ajrit

Cilësia e ajrit është një nga faktorët me rëndësi për shëndetin e njeriut. Përdoreni tabelën më poshtë dhe kjo do të ju ndihmoj të zvogëloni...

Kalendari

 
 • 05 Qershor
 • 04 Shkurt
 • 11 Dhjetor
 • 08 Nëntor
 • 31 Tetor
 • Dita Botërore e Mjedsit
 • Dita Botërore e Oqeaneve
 • Dita Ndërkombëtare e Maleve
 • Dita Ndërkombëtare e Zonave Urbane
 • Dita Ndërkombëtare e Detit të Zi

Fakte dhe Figura

pics
 

Shkarko udhëzimet administrative