Opinioni juaj

Koncept dokumenti (në fushën e administrimit të... Lexo më shumë

RAPORTO

veprime ilegale

Lajmi i Fundit

 
20 Shtator

Ministrja Reshitaj priti në takim Ambasadorin e Shqipërisë në Kosovë z.Qemal Minxhozi

Në kuadër të takimeve me përfaqësues të Ambasadave të akredituara në Kosovë, sot Ministrja e Mjedisit dhe... Lexo më shumë

19 Shtator

MINISTRJA RESHITAJ MORI PJESË NË HAPJEN E FESTIVALIT TË GJELBËR

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj mori pjesë në hapjen e Festivalit të Gjelbër, i... Lexo më shumë

15 Shtator

MINISTRJA RESHITAJ E PËRKUSHTUAR NË ZGJIDHJEN E KRIZËS SË SHIPITULLËS DHE HADES

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Dr.Albena Reshitaj në takim me Kryeministrin z.Ramush Haradinaj... Lexo më shumë

11 Shtator

Në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinorë u bë pranim-dorëzimi i detyrës së ministrit

Sot në ambientet e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor u bë pranim-dorëzimi i detyrës ndërmjet... Lexo më shumë

 • MINISTRI FERAT SHALA NËNSHKROI UDHËZIMIN ADMINISTRATIV PËR MENAXHIMIN E MBETURINAVE QË PËRMBAJNË MATERIE ME NDOTËS ORGANIK TË QËNDRUESHËM

  06 Shtator 2017 Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor z. Ferat Shala nënshkroi Udhëzimin Administrativ të dala nga Ligjit ... Lexo më shumë

 • MINISTRI I MJEDISIT FERAT SHALA NËNSHKROI DY UDHËZIME ADMINISTRATIVE

  22 Gusht 2017 Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Ferat Shala nënshkroi dy Udhëzime Administrative. Udhëzimi... Lexo më shumë

Publikime

INDIKATORËT PËR PLANIFIKIM HAPËSINOR NË KOSOVË

Ky dokument ka listën prej 47 indikatorësh do të jetë në shërbim të politikë-bërësve, planerëve dhe profesionistëve tjerë, të nivelit qendror e...

Rrethrrotullimi në Mitrovicë

Roli dhe funksioni i rrethrrotullimit me sheshin në Mitrovicë - animacion i bazuar në marrëveshjen e datës 04.02.2017 nga MMHP.

Kalendari

 
 • 22 Mars
 • 22 Prill
 • 22 Maj
 • 05 Qershor
 • 22 Shtator
 • Dita Ndërkombëtare e Mrojtjes së Ujit
 • Dita Ndërkombëtare e Tokës
 • Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit
 • Dita Botërore e Mjedsit
 • Dita Evropiane e Qyteteve pa Makina

Fakte dhe Figura

pics
 

Shkarko udhëzimet administrative